Толстолоб на грил тиган

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
01/11/2015
"Не ви трябва скара - достатъчен е грил тиган, много мерак и пресен толстолоб, за да приготвите този вкусен обяд "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 891
  • Преглеждания за месеца377
  • Преглеждания за седмицата85
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаните и добре подсушени котлети натъркваме със микса от сухите подправки (девисил, кориандър, естрагон, сол и черен пипер), които преди това добре сме разбъркали.

Така овкусените котлети могат да се съхраняват в хладилника в покрит съд и да се извадят непосредствено преди готвенето.

Загряваме грил тигана и редим котлетите от толстолоб, които преди това се намазали с олио от всички страни.

Подмасяме толстолоба с парчета лимон или с емулсия от намачкания чесън разбъркан с оцет и сол.

Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см-12%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см
46.00 лв.
40.50 лв.
Виж ››

Практичен тиган, който има керамично покритие, удобна за готвене дръжка и огнеупорен капак, който няма да позволи на мазни пръски да попаднат върху вас или навсякъде в кухнята. Алуминиевият тиган може да се ползва с всички видове котлони.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Христо Славейков
Превъзходен става на грил тиган!
1
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
14.05.2016 08:03
И аз досега все пържен съм го яла,но с микс от тлкова подправки със сигурност ще е по-вкусен
0
0
Албена Асенова
Обичам толстолоб,но най-често го пържа.
0
0