Печен суджук на гребен

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
23/11/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 576
  • Преглеждания за месеца147
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • суджук - 1 кг пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресните подкови със суджук внимателно разточваме с точилката без натискаме прекалено, за да не се скъса обвивката.

След това с остър нож нарязваме през около два сантиметра, без да се реже напълно.

Поставяме месото в тава върху скара и печем предварително загрята на 200 градуса фурна за около 25 мин.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар