Печен суджук на гребен

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Печен суджук на гребен3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • суджук - 1 кг пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресните подкови със суджук внимателно разточваме с точилката без натискаме прекалено, за да не се скъса обвивката.

След това с остър нож нарязваме през около два сантиметра, без да се реже напълно.

Поставяме месото в тава върху скара и печем предварително загрята на 200 градуса фурна за около 25 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: