Марината с вино за червено месо

ДиманаДиманаНовак
31/10/2015
"Мариновайте месото задължително - само така ще разкриете истинския му вкус след приготвяне "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 211
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, около 1 кг, се нарязва и начуква според първоначалния замисъл.

Поставя се в дълбок съд и се залива с марината, приготвена от червеното вино и другите указаните продукти.

После съдът се затваря и се прибира в хладилник поне за 4 часа, за да може месото да поеме от маринатата.

След това се изважда и се оставя на стайна температура, за да се отпусне и да се сготви.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар