Спаначена кремсупа с бекон

ЕфросияЕфросия
Джедай
938
4k
10
13k
16/12/2010
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 890
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете бекона до златисто в сух тиган. Извадете го от тигана и отцедете върху кухненска хартия. Оставете около 1 с.л. мазнина в тигана и добавете спанака, лука и розмарина. Задушете като разбърквате докато спанакът и лукът омекнат.

Поставете в кухненски робот спанака и бекона и пасирайте. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Добавете мляко и сметаната до желаната гъстота.

Овкусете, ако е необходимо и върнете на котлона за няколко минути.

Рейтинг

5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар