Лесна еклерова торта с готови еклерчета

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
04/11/2015
"Всеки път, когато чуем късче от Рая, си представяме едно парче от тази лесна еклерова торта "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо14 559
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В ринг за торта, постлан с хартия за печене, се нареждат ред еклерчета.

Сметаната се смесва с пудрата захар и се разбива на крем.

Шоколадът се настъргва на ситното ренде. Половината настърган шоколад се добавя в сметаната.

Върху еклерчетата се слага слой сметанов крем. Отгоре се реди следващият ред еклерчета и отново покрива със сметанов крем.

Така се редят, докато еклерчетата свършат. Отгоре се слага от сметановия крем и се поръсва обилно с останалия шоколад.

Тортата се оставя за 4 часа в хладилника и се сервира.

Разделител за торта 12 или 16 парчета 27 cm-22%
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Разделител за торта 12 или 16 парчета 27 cm
18.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

Удобен разделител за торта - за лесно и прецизно разграфяване на 12 или 16 парчета.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар