Лесна еклерова торта с готови еклерчета

04/11/2015
"Всеки път, когато чуем късче от Рая, си представяме едно парче от тази лесна еклерова торта "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 150
  • Преглеждания за месеца162
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В ринг за торта, постлан с хартия за печене, се нареждат ред еклерчета.

Сметаната се смесва с пудрата захар и се разбива на крем.

Шоколадът се настъргва на ситното ренде. Половината настърган шоколад се добавя в сметаната.

Върху еклерчетата се слага слой сметанов крем. Отгоре се реди следващият ред еклерчета и отново покрива със сметанов крем.

Така се редят, докато еклерчетата свършат. Отгоре се слага от сметановия крем и се поръсва обилно с останалия шоколад.

Тортата се оставя за 4 часа в хладилника и се сервира.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар