Нашенско тирамису с извара

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
162
273
125
304
09/11/2015
"Тирамису, ама нашенско - не какво да е "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 863
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Тирамису

Начин на приготвяне

Изварата, кондензираното мляко и пудрата захар се смесват и се пасират до получаването на крем.

Инстантното кафе се разтваря в около 300 мл топла вода и се смесва с млякото. По желание се подслажда със захар.

Бишкотите се напояват в него и половината от тях се редят по дъното на тавичка. Отгоре се маже с половината от крема. Следват отново напоени бишкоти и крем. Десертът се прибира в хладилник за 8 часа.

Преди сервиране се посипва с какао. Реже се на парчета и се поднася.

Комплект пош и форми за шприц 27 части в кутия
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Комплект пош и форми за шприц 27 части в кутия
33.99 лв.
Виж ››

Запишете името си под най-красивите сладкиши, дребни сладки и домашни бисквити с комплекта от пош и форми за шприц. Безброй варианти за декориране, удобна кутия за съхранение и лесна употреба. Комплектът пош и форми за шприцоване е от нас, въображението - от вас.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
16.05.2016 10:20
Хубаво ли е наистина с извара, на няколко места вече видях подобна рецепта, а ми се струва, че не подхожда много много
0
0