Чай от джоджен

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
162
272
125
301
09/11/2015
Приготвяне5 мин.
Готвене2 мин.
Общо7 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 557
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата се оставя да заври. След като поври 1-2 минути, се отстранява от котлона и с нея се залива джодженът. Съдът се захлупва и се оставя така 1 час.

След това напитката се филтрира и се приема бавно на малки глътки.

Чаят от джоджен е отлично средство против стомашни неразположения.

Джезве от неръждаема стомана
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Джезве от неръждаема стомана
7.99 лв.
Виж ››

Задължително за всеки дом класическо джезве от неръждаема стомана, което ще използвате дълго време за направата на класическо турско кафенце.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Kristine Tenova
Kristine Tenova
09.11.2019 23:27
по аромат прилича малко на мента, но е по-различен
0
0