gotvach.bg»Рецепти»Паста»Мафалда със сметана и чесън

Мафалда със сметана и чесън

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
164296127366
Мафалда със сметана и чесън1 / 2
18/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Напълнете тенджера с вода и посолете. Щом заври, пуснете пастата и варете толкова време, колкото е посочено на опаковката. Междувременно обелете чесъна и нарежете на едро скилидките.

В дълбок тиган загрейте 3 с.л. зехтин и задушете чесъна. Отдръпнете от огъня и добавете сметаната, оцета и подправките. С получения сос залейте пастата и поднесете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: