Еклерови бухти

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Еклерови бухти1 / 2
20/11/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
20 бр.
"Търсенето на съвършените бухти временно се прекратява, докато дегустираме това неустоимо предложение"

Необходими Продукти

  • вода - 1 ч.ч.
  • мазнина - 50 г масло
  • брашно - 1ч.ч.
  • яйца - 3 броя
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата се кипва с маслото и солта. Към нея се добавя цялото брашно наведнъж и се бърка енергично.

Оттегля се от котлона и се прибавят яйцата едно по едно, докато се поемат хубаво от сместа.

Повечко мазнина се загрява в тиган на котлона и с лъжица се сипва от сместа в мазнината. Ако тестото е хубаво, не е нужно да обръщате бухтите - те се въртят сами.

Поднесете със сладко по избор и кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
55
44
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Иванка
Иванка
Искам да попитам-така ли изглеждат?
10.09.2013 18:04
мима
мима
супер са,лесни и вкусни,а и децата ги харесват много

14.04.2013 09:37