Никулденски печен шаран с домати

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
06/12/2015
"За Никулден може да се яде всякаква риба, но у нас най-предпочитан е Никулденският печен шаран с домати "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо854
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • шаран - 1 бр., около 1.5 кг
  • лук - 6 бр.
  • домати - 4 бр. от консерва
  • джоджен - 1 с.л.
  • сол - 1 с.л.
  • олио - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и изчистваме шарана и го слагаме в тава за печене.

Отделно нарязваме лука и го разпределяме върху рибата.

Отгоре изсипваме доматите, нарязани на дребно.

Накрая прибавяме солта и поръсваме с джоджена.

Поливаме с олиото и печем на 180 градуса до готовност, подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар