Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Лесна панирана моцарела

Лесна панирана моцарела

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Лесна панирана моцарела2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
12

Необходими Продукти

  • моцарела - 12 бр., малки топки
  • яйца - 3 бр.
  • брашно - 120 г
  • галета - 120 г
  • олио - 60 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изцеждаме внимателно топчетата моцарела от водата.

Всяко топче овалваме първо в брашното, после в яйцата и накрая в галетата.

Пържим в сгорещено олио до златисто.

Изпържените топки оставяме върху кухненска хартия, за да се изцедят от мазнината, но да останат хрупкави.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: