Никулденска салата Мимоза

Никулденска салата Мимоза

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
4k
958
3k
Никулденска салата Мимоза1 / 2
05/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне45 мин.
Сготви45 мин.
Общо90 мин.
Порции6
"Никулденски салати с нежни имена"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме картофите и морковите. Обелваме ги и ги сваряваме. Охлаждаме ги и ги настъргваме на едрото ренде.

Сваряваме яйцата, охлаждаме ги и ги обелваме.

Отделяме белтъците от жълтъците.

Рендосваме жълтъците на ситното ренде, а белтъците - на едрото.

Режем зеления лук на ситно.

Нарязваме рибата на ивици.

В подходящ съд за общо сервиране или в рингове за индивидулно сервиране редим последователно морковите, после картофите и върху тях сиренето, отгоре слагаме сьомгата, лука, белтъците и накрая жълтъците.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: