Пържено свинско с китайско зеле

09/12/2015
"Нима само смелчаците са готови на експерименти в кухнята?"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 609
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 125 г
  • китайско зеле - 3 - 4 листа
  • зелен чесън - 5 - 6 стръка
  • соев сос - 1 с.л.
  • вино - 1 с.л.
  • HOSSO - 1 к.ч.
  • сусамова олио - 1 с.л.
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на ивички с дължина около 5 см., а зелето и чесъна - на малки парчета.

Нагорещяваме тигана и в него сипваме олиото, като изчакваме да запуши.

Изпържваме с бъркане за кратко месото, прибавяме соевия сос, виното и солта.

След това прибавяме зелето и чесъна, разбъркваме и поръсваме със сусамово олио за аромат.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар