Пържен карагьоз с царевично брашно

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
09/12/2015
"За всички, които не искат лятото да свършва и им се иска да са на морето - пържен карагьоз с царевично брашно "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 149
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • карагьоз - 500 г
  • царевично брашно - 3 с.л.
  • сол - на вкус
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме и посоляваме рибата.

В чиния сипваме царевичното брашно и солта, като разбъркваме добре.

Овалваме рибата в брашното.

Загряваме олиото в тигана и пържим рибата в него до златисто.

Сервираме веднага.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Люси
Люси
09.12.2015 18:21
И пържен е много вкусен, не само на скара!
0
0