Баница с кори на сач

Диана КостоваДиана КостоваГотвач13234
09/12/2017
"С какви кори баницата става по-вкусна според вас - фини точени или кори на сач? "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 868
  • Преглеждания за месеца221
  • Преглеждания за седмицата59
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Разтапяме маслото. Разбиваме яйцата, добавяме млякото със содата, после брашното, и накрая натрошаваме сиренето.

Мажем корите с масло, слагаме 3 - 4 супени лъжици от сместа, и навиваме по дължината на кората.

Редим в тавичката.

Печем на 200 градуса без вентилатор 35 мин., изваждаме баницата, намазваме с останалото масло и допичаме още 5 мин. с вентилатор.

Задушаваме за 10 - 15 мин.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Росица
Росица
14.04.2018 10:45
Признавам си ,че досега като съм правила баница не съм я навивала по този начин и не съм й слага прясно мляко, но определно тази ми стана любима !!!
Страхотна и ароматна ,пухкава и сочна ми се получи - адмирации :) :) :)
0
0