Телешки джолан с бяло вино

13/12/2015
Приготвяне60 мин.
Готвене90 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 072
  • Преглеждания за месеца165
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме телешкия джолан, овалваме парчетата в брашно и запържваме в сгорещеното масло. Прибавяме лука и чесъна, почистени и нарязани.

Когато зеленчуците се позапържат, прибавяме лъжица брашно, разбъркваме и доливаме водата, с предварително размитото доматено пюре и обелените и нарязани домати. Разбъркваме добре и задушаваме 1 час.

Добавяме нарязания магданоз, босилека, черния, червен пипер и сол на вкус. Изсипваме виното и готвим още 10 минути. Поднасяме с картофи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар