Напукани сладки

16/12/2015
ралица
отралицаНовак192
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 132
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата със захарта се разбиват с миксер или телена бъркалка. Добавя се олиото се доразбива.

Сипвайте на части сместа от брашното и какаото и бъркайте с вилица. След като сместа стане прекалено гъста, разбъркването се продължава с ръце до гладко тесто.

Тестото за сладките трябва да престои в хладилника поне 1 час.

След това оформете от него топки с желаната големина и ги оваляйте в пудра захар. Подреждайте напуканите сладки в тава с хартия за печене.

Шоколадовите сладки се пекат 10-12 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Миранда
Миранда
30.12.2018 19:30
На моите аз сложих кубче шоколад в тях и то се разтопи вътре! Станаха много вкусни!
1
0
Andriana Baeva
Andriana Baeva
22.12.2018 18:49
Моите се поразляха малко, дали не им трябва още брашно?
1
0
Теодора Мещерова
Сложихте ли ги в хладилник? Тестото имам предвид? И аз правя с 2 ч.ч. брашно и стават супер
1
0
Emi Kazakova
Emi Kazakova
13.03.2016 21:37
Направих ги с малко повече какао и добавих една шепа накълцани орехови ядки. Получиха се супер! Аз обожавам всичко шоколадово, така че това ще са перфектни сладки за сутрешното кафе!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв