Начин на приготвяне
Сложете захарта в тенджера с незалепващо покритие и почвате да бъркате. Захарта може да стане на бучки, но не се притеснявайте, продължавайте да бъркате, докато стане кафеникаво.
След това добавете врящата вода в/у захарта с непрекъснато бъркане.
Отворете пакетчето сухар и ги редете в подходящ поднос или в нещо друго. Залейте ги със сиропа и оставете да попиват течността.
По това време направете крема от гореизброените продукти. Готовия крем вземете от котлона и с пасатор или с миксер го разбийте, за да стане гладък.
Изсипете крема в/у напоилите се сухар и с помощта на шпатула заглаждайте. Оставете сладкиша да изстине на студено. След като се охлади и стегне достатъчно, украсете със сметаната