Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пържоли»Мариновани пилешки пържоли на грил тиган

Мариновани пилешки пържоли на грил тиган

Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
4 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
24 мин.
Порции
3
"Грил тиганът е едно ужасно полезно изобретение, което ни позволява да приготвяме вкусни ястия без да опушваме цялата къща със скарата"

Необходими Продукти

  • пилешки пържоли - 3 бр. от бут
  • за маринатата
  • соев сос - 1 к.ч.
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • мащерка - 1 с.л.
  • розмарин - 1 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете соевият сос с бялото вино и подправките. Овкусете със сол.

Покрийте пилешките пържоли с маринатата и ги оставете за 4-5 часа, да се мариноват.

Загрейте грил тигана и изпечете пържолите от двете страни до готовност. Поднесете с подходяща салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: