Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Миш маш»Миш-маш с гъби, чушки и лук

Миш-маш с гъби, чушки и лук

Миш-маш с гъби, чушки и лук
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Вкусен миш маш с пъстри зеленчуци за обяд"

Необходими Продукти

  • лук - 2 глави
  • чушки - 3 - 4 бр.
  • гъби - 200 г
  • яйца - 6 бр.
  • мазнина - 1/2 ч.ч. растителна за пържене
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и го нарежете ситно. Почистете чушките от семките и ги нарежете на ивички.

Сгорещете мазнината и задушете зеленчуците. Добавете измитите и нарязани на филийки гъби. Гответе до омекване на гъбите, като бъркате непрекъснато.

Чукнете яйцата едно по едно в отделен съд. Добавете ги към зеленчуците и гъбите.

При непрекъснато бъркане гответе до готовност на яйцата.

Овкусете миш маша със сол.

Миш-машът с гъби, чушки и лук е много вкусен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
Бързо и вкусно, аз добавям и сирене :))
24.11.2018 22:44