Бързо и лесно Филе Елена

20/12/2015
"Майсторлъшки мезета за приятели "
Приготвяне45 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 236
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и подсушава много добре, a ако парчето е много дебело, се реже през средата. Трябва ви кутия с капак. В нея се слага месото, обилно посипано със захар отгоре и отдолу.

Така то трябва да престои 24 часа в хладилника. Водата, която се отделя, трябва да се изсипва.

Филето се измива добре от захарта и се подсушава, след което се връща в кутията и се посипва обилно със сол.

След 6-7 дена се измива от солта, подсушава се и се овалва в подправките.

Оставете го поне ден-два да се овкуси.

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
kati
kati
05.03.2017 23:40
sled kato se posoli mesoto pak v hladilnika li se slaga
0
0