Начин на приготвяне
Пилешкото филе измих и подсуших.
На дъното на кутия изсипах част от солта, поставих филето и посипах с останалата сол.
Осоленото месо оставих да престои 24 часа в хладилника.
След като почистих от солта и измих филето, го накиснах във вода с разтвореното в нея пакетче лимонтузу за два часа.
След като престоя във водата, го отцедих и оставих малко да изсъхне и после го овалях в микс от подправки на вкус.
Сега ще изчакам 10 дни и ще споделя резултата от фалшивото филе Елена.
Коментари
Препоръчвам да се изкисва повече,ако не обичате много солено.Харесваме по безсолна храна и това е единственото което мога да отбележа като недостатък на филето.За съжаление свърши и не мога да добавя нова снимка.Задължително ще си го приготвим отново.