Бързо и лесно Филе Елена

Бързо и лесно Филе Елена
Снимка: Потребител#163953
1 / 3
20/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
45 мин.
Общо
45 мин.
"Майсторлъшки мезета за приятели"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Месото се измива и подсушава много добре, a ако парчето е много дебело, се реже през средата. Трябва ви кутия с капак. В нея се слага месото, обилно посипано със захар отгоре и отдолу.

Така то трябва да престои 24 часа в хладилника. Водата, която се отделя, трябва да се изсипва.

Филето се измива добре от захарта и се подсушава, след което се връща в кутията и се посипва обилно със сол.

След 6-7 дена се измива от солта, подсушава се и се овалва в подправките.

Оставете го поне ден-два да се овкуси.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: