Начин на приготвяне
В правоъгълна тавичка нареждаме 1/2 от бишкотите натопени в кафето. Отгоре се покриват с крема.
Нареждат се плодовете, поръсва се с орехи. Повтаряме още един ред по аналогичен начин, като най отгоре поръсваме с канела.
Поставя се в хладилника за няколко часа, за да се охлади.
Да ви е сладко!
Коментари
На кое как викат в Европата си е тяхна работа. Ние сме тука в BG
Като не ви харесва рецептата, просто не я правете. Защо нападате така автора ? Омръзна ми от многознайковци, който дават мнение за всичко и то трябва да е миродавно за всички. Типична булгаристанска черта - ако и да живеят в чужбината.
трябва да правим разлика между бишкоти и бисквити, нали ?