Пълнени гъби с бекон и кашкавал

Исман Алиева ИбрямоваИсман Алиева ИбрямоваПомощник Готвач1624591
06/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 116
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Премахваме пънчетата на печурките и ги измиваме точно преди приготвяне. Наситняваме бекона и го запържваме в тиган, без да поставяме мазнина.

Полученото смесваме с топеното сирене. В същия тиган поставяме малко мазнина и обработваме за кратко гъбите от всички страни.

Поставяме ги в тава и ги напълваме с плънката от топеното сирене и бекона. След това покриваме всяка гъба с фини парченца кашкавал.

Наливаме при гъбите сос от вино и вода, кипнат в тигана, в който сме готвили. Поръсваме с подправки и запичаме ястието, докато кашкавалът хване златиста коричка.

Когато извадите гъбите от тавата, не бързайте да изхвърляте останалия сос. Той може да се вложи и в други ястия като кебап например.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар