Лучен кашник

Лучен кашник
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • сода бикарбонат - 1 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • сирене - 200 г овче
  • зелен лук - 2 стръка
  • брашно - 2 ч.ч.
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата и прибавяме киселото мляко със содата, сол, олио, нарязания лук и натрошеното сирене.

Добавяме и брашното. Замесва се тесто, което малко лепне. Сипва се в намаслена тава. Поръсваме със сусам и шарена сол.

Печем 20 минути в умерено загрята фурна до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Теодорина
Теодорина
вкуснооо :)
08.01.2016 12:41