Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска супа»Супа от свинско рагу с чесън

Супа от свинско рагу с чесън

КристинаКристина
Новак
23
Супа от свинско рагу с чесън1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг свинсо рагу
  • картофи - 3 средно големи
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • фиде - 1 топка
  • олио - 3 с.л.
  • кисело мляко - 2 с.л.
  • чубрица
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме рагуто в подсолена вода и го нарязваме на порции.

Обелваме и нарязваме картофите и ги слагаме да се варят в бульона от свинското месо. Нарязваме и чесана на едро.

След като се сварят зеленчуците, напълно добавяме и месото и фидето.

След като се свари фидето, сваляме супата от котлона и добавяме киселото мляко и чубрицата.

Консумираме го топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: