Начин на приготвяне
Накисваме боба в студена вода от предната вечер. На следващия ден отцеждаме водата, заливаме го със студена вода и варим до омекване.
Свинското месо разделяме на 4 порции по 100 грама. Осоляваме го от всички страни и го изпържваме до покафеняване. Когато месото се запържи, сипваме малко вода, намаляваме котлона и задушаваме.
Към поомекналото месо добавяме целите лукчета и нарязаните моркови. Задушаваме няколко минути, след което добавяме и нарязаните гъби, доматите, обелени и и нарязани на едри парчета, картофите, нарязани на кубчета и сварения боб.
Заливаме ястието с чаша вино, в която сме размили брашното и задушаваме на умерен огън до готовност. Посоляваме преди поднасяне.