Бавно варена пикантна пилешка супа

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
637
956
181
595
1
11/01/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене300 мин.
Общо310 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо875
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пилешка Супа

Начин на приготвяне

Поставете пилето в дълбока тенджера на слаб котлон, заедно с бульона. Поръсете с чили на прах, кимион, сол и черен пипер. Добавете останалите зеленчуци, предварително нарязани на големи кубчета.

Когато поомекнат, добавете боба и доматеното пюре. Варим 4-5 часа на слаб огън. Когато супата е готова, сипваме вътре малко лимонов сок и разбъркваме.

Разкъсваме пилето на порции и сервираме супата гореща, гарнирана с парченца авокадо, лъжица заквасена сметана, настъргано сирене и магданоз.

Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
62.60 лв.
Виж ››

Дълбока тенджера за приготвяне на голямо количество храна - нито един празник няма да ви се опре! Имате цели 6.3 л, които да напълните със своето въображение и кулинарни умения. Голяма тенджера - голямо удобство!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар