Начин на приготвяне
Смесете брашното с маслото и стрийте двата компонента с пръсти, докато се получат трохички. Прибавете към тях яйце, налейте и водата. Разбъркайте и преместете полученото тесто на плот. Замесете го и оформете топка, която пъхнете в хладилник за половин час.
Междувременно почистете картофите и морковите и ги надребнете. Пуснете ги да се варят в подсолена вода, като внимавате да не станат прекалено меки. След това ги отцедете от течността и ги поставете в купа.
Разделете броколито на розички и го бланширайте за 3-4 минути. След това го прибавете към останалите зеленчуци и овкусете.
Вземете тестото, разточете го и с него покрийте дъното и стените на форма за пай. Вътре разположете зарзавата, настърган кашкавал и магданоз. Разбийте яйцата с млякото и залейте пая. Печете ястието в загрята на 180 градуса фурна, докато заливката се зачерви.