Пролетна супа от агнешко месо

тинтин
Новак
27
623
2k
23/03/2011
"Пролетта идва с вкусните баници с лапад и най-ароматната супичка от агнешко месо "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 683
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Агнешка Супа

Начин на приготвяне

Месото, нарязано на ситно, задушаваме в собствената

му мазнина, като отпенваме.

След това към него прибавяме олиото, лукът също нарязан на ситно и задушаваме 5 минути, след това прибавяме червения пипер и разбъркваме.

Прибавяме 2-3 литра вода. Варим до сваряването на месото. Слагаме ориза и фидето, черният пипер, гьозъма, ментата. Доваряваме.

Като поизстине застройваме с предварително разбитите жълтъци и кисело мляко.

При сервиране поръсваме с наситно нарязан магданоз.

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня
Ваня
14.04.2014 16:22
Страхотна е! Благодаря за рецептата!
0
0