Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка Супа»Супа с агнешко месо и фиде

Супа с агнешко месо и фиде

К КК К
Готвач
1577271689171
15/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • агнешко месо - крачета
  • лук - 1 бр.
  • чушки - 1 бр.
  • домати - 2 бр.
  • сол
  • чубрица
  • фиде
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките крачета се слагат с кокалите цели да се сварят в подсолена вода. След като станат ги вадим и ги слагаме да поизстинат.

Обезкостяваме ги с помощта на кухненска ножица, нарязваме месото на малки парченца.

Вземаме тенджерата с бульона, в който сме варили крачетата, и го слагаме на огъня. Нарязваме лука и чушките и ги слагаме се варят.

Добавяме и олио, като покипи 10 минути прибавяме месото и фидето (около 2 шепи) и оставяме да супата да се вари 15 минути, след това слагаме и нарязаните домати.

Посоляваме и слагаме чубрица на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Благоева
Ваня Благоева
До сега никога не съм правила супа с агнешко месо, много ми допадна идеята, а на снимката гледам голяма вкуснотия се е получила.
16.05.2016 10:51
1
Покажи всички подкоментари