Крем от портокали

Крем от портокали
Снимка: Ирина Андреева Jolie
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • яйца - 3 бр.
  • захар - 3/4 ч.ч
  • масло - 120 г краве
  • портокали - 2 бр. сокът и кората
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се затопля в съд с незалепващо покритие. При него се слагат захарта, кората и сокът от портокалите.

Следва старателно бъркане и влагане на разбитите яйца. Получената смес се вари на слаб огън, докато се сгъсти, като бъркането не трябва да спира.

Когато кремът е готов, се изсипва в купички и се изстудява.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
ароматно и вкусно предложение, само трябва да се внимава да не загори отдолу
07.05.2016 22:11