Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържено свинско»Свинско със зеленчуци на тиган

Свинско със зеленчуци на тиган

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Свинско със зеленчуци на тиган
Снимка: Добринка Петкова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Докторът ни каза да наблегнем на зеленчуците, а свинското е от любимите ни зеленчуци, които растат на кокал"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 250 г балучка
  • грах - 100 г сварен
  • царевица - 50 г консерва
  • гъби - 150 г консервирани
  • чушки - 2 бр.
  • кашкавал - 150 г
  • соев сос - 1 с.л.
  • черен пипер
  • универсална подправка - за свинско
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки парчета. Запържете ги в олио до златисто.

Към тях прибавете малките лукчета и нарязаните чушки.

Намалете котлона, сипете малко вода и гответе, докато омекне месото.

Накрая добавете гъбите, граха и царевицата, сипете соевия сос и подправки на вкус.

След 5 минути, свалете тигана от котлона.

Сервирайте пърженото свинско с настърган кашкавал.

Свинското със зеленчуци на тиган е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: