Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Задушени зеленчуци на тиган

Задушени зеленчуци на тиган

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3229k
Задушени зеленчуци на тиган1 / 4
25/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Тези зеленчуци щяха да бъдат много по-здравословни без топено сирене и сметана, но дали щяха да бъдат толкова вкусни?"

Необходими Продукти

  • зеленчуци микс - замразени 500 г
  • масло - 20 г
  • топено сирене - 20 г
  • заквасена сметана - 50 г
  • зеленчуков бульон - 1 кубче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме зеленчуците в микровълнова фурна или на пара.

Запържваме ги в маслото за около 5-6 минути, добавяме кубчето бульон, сметаната и топеното сирене.

Оставяме задушените зеленчуци още 5-6 минути и сервираме докато са топли.

Перфектна гарнитура за печена риба или пържоли на фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Даниил Биков
Даниил Биков
Аз не разбрах ,кубчето Бульон просто се поръсва като подправка ли?
11.01.2024 16:03