Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Аламинути»Наденички със зеленчуци на тиган

Наденички със зеленчуци на тиган

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Наденички със зеленчуци на тиган
Снимка: Ники
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Ако нямате много време за приготвяне на вечеря, минете набързо през магазина и спретнете едно лесно ястие само за 30 минути"

Необходими Продукти

  • наденици - 3 бр.
  • грах - 100 г
  • царевица - 100 г
  • зелен боб - 50 г
  • чушка - 1 бр. червена
  • лук - 2 стръка
  • моркови - 1 бр.
  • доматено пюре - 2 с.л.
  • сол
  • чесън на прах
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата обелваме и нарязваме на колелца.

В дълбок тиган си загряваме мазнина и запържваме наденицата.

Щом стане златиста, добавяме нарязания зелен лук. Запържваме за 5-6 минути.

Добавяме разтвореното доматено пюре и зеленчуците. Готвим за около 5 минути и наливаме вода, колкото да покрие продуктите.

Овкусяваме аламинута с подправките и готвим до полуизвиране на водата.

Наденичките със зеленчуци на тиган са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: