Начин на приготвяне
Бутер тестото се разделя на дванадесет правоъгълничета. В тава, застлана с хартия за печене, се разпределят на разстояние едно от друго.
Ръсят се с пудра захар и се пекат на 200 градуса до златисто, като след първите пет минути от печенето тавата се вади и правоъгълниците се поръсват пак с пудра захар. След като се допекат, се изкарват да се изстудят върху решетка.
Междувременно може да се направи кремът. За него трябва да се разбият жълтъците със захарта, нишестето и ваниловата захар до добиването на хомогенна смес. А малко по малко се налива и млякото.
Полученият крем се вари на слаб огън, докато се сгъсти, като през това време се бърка непрекъснато. После се изсипва в чист съд и му се дава време, докато се поохлади. Разбива се сметаната до получаването на сняг. Прибавя се към с охладения крем и се разбърква. Новата смес се поставя в шприц.
Изстудените кори се разрязват хоризонтално на две. Осем от тях се поставят върху поднос и се правят целувки от крем върху тях с помощта на шприца.
Подреждат се черешите и се поставя втори пласт бутер тесто. Отново се шприцова крем и се добавя сладко от боровинки. Слага се и финалният блат от тестото и се покрива с целувки от крем.
Поръсват се горските ягоди за финал. Ако желаете, можете да поръсите сладкишите с пудра захар и да ги аранжирате с листенца мента.