Паниран салам с кашкавал

Лидия - ГериЛидия - ГериГотвач2571541
15/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 815
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Саламът се нарязва на кръгчета и те се слепват с по едно парче кашкавал. Панират се в брашно и после в разбитите яйца.

Пържат се до зачервяване. Поднесете с гарнитура пържени картофки.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
12.05.2016 16:18
а как се задържат слепени -той кашкавала не е разтопен, когато се слага панировката?
1
0