Свинска кавърма

Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Истинска класика за ценители с месо, гъби и червено вино - едно от най-вкусните български ястия!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
  • Преглеждания общо92 824
  • Преглеждания за месеца518
  • Преглеждания за седмицата518
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го запържете. Прибавете нарязания праз и след 5 минути прибавете гъбите и доматите. Добавете подправките и налейте виното.

Разпределете кавърмата в гювечета и печете на 200градуса за 30минути или до готовност. Поръсете с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари (1)

marcheva14
marcheva14
02.05.2017 11:40
Снимката която е добавена към основната рецепта според мен не отговаря в никакъв случай. Това е снимка вероятно на зеле със свинско, но не и на кавърма! РАГ, може би си направила грешка със снимките. Поправи ги.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв