Свинска кавърма

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
16/01/2016
"Истинска класика за ценители с месо, гъби и червено вино - едно от най-вкусните български ястия!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо121 457
  • Преглеждания за месеца919
  • Преглеждания за седмицата45
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го запържете. Прибавете нарязания праз и след 5 минути прибавете гъбите и доматите. Добавете подправките и налейте виното.

Разпределете кавърмата в гювечета и печете на 200градуса за 30минути или до готовност. Поръсете с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
vesela
vesela
19.04.2019 22:37
Почти във всички рецепти се правят основни технологични грешки,например -посоляваме и овкусяваме със соев сос месото и го задушаваме.грешка,така месото остава твърдо, солта и соевия сос накрая .Какво забелязах ,да каварма с маслини,смешно българско ястие с маслини расли в пловдивско
0
0
marcheva14
marcheva14
02.05.2017 11:40
Снимката която е добавена към основната рецепта според мен не отговаря в никакъв случай. Това е снимка вероятно на зеле със свинско, но не и на кавърма! РАГ, може би си направила грешка със снимките. Поправи ги.
0
0