Домашна пица с гъбки, луканка и топено сирене

Русиана МихайловаРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
16/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо897
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маята се поставя във водата и към нея се добавят още захарта, солта и зехтинът. Всичко се разбърква и се смесва с предварително пресятото брашно. Замесва се тестото, което се дооформя върху набрашнена повърхност и се оставя да удвои обема си.

После се дели на части според това колко голям и дебел желаете да е блатът за пицата. Следва разточване на тестото и поставянето му в тава, предварително застлана с хартия за печене. След това блатът се маже със смес от доматено пюре и подправки.

Отгоре се подреждат надребнените печурки, царевицата, колбасите, маслините, киселите краставички, топеното сирене и кашкавалът. Добавяме и пресен магданоз. Така оформената пица печем в загрята фурна до готовност. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар