Пълнени гнезденца от кайма

Русиана МихайловаРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
01/02/2017
"Днес ще ви споделим тези невероятни пълнени гнезда със сочна плънка, а вие ги споделете с кана вино и близък човек "
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
39 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо263 423
  • Преглеждания за месеца1318
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена39

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарязва се лук и се задушава в мазнина с гъби и магданоз. Добавят се скълцано свинско месо и ноазетите. Подправя се с подправки и се оставя да къкри 10 минути на слаб огън.

След това се оставя да изстине. През това време правим топки от каймата и с помощта на кенчето ги оформяме като гнезда. Тях редим тавичка, като във всяко едно поставяме от късчета топено сирене и кисели краставички.

Добавяме и от получената плънка. Поставяме върху всяко гнездо парче прошуто и настърган кашкавал. Прибираме яденето в загрята на 180 градуса фурна и печем за 60 минути.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Rositsa Mircheva
Rositsa Mircheva
17.07.2019 16:14
Къде отиде бирата ?
0
0
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
31.01.2017 12:05
Стават бързо и са вкусни, Прекрасна идея за работещите домакини!
2
4
ivan
ivan
25.02.2016 20:20
60 min da se peche ? ta tova da ne e agne
17
1
Русиана Михайлова
Хаха, не е агне, но на 180 градуса печене за 60 минути си остава каймата сочна, не загаря при изпичането.
24
7