Пилешки филенца с чесън

ЕфросияЕфросияНовак301
26/04/2011
"Топящи се в устата пилешки филенца, които ще поднесем с крехка зелена салата и най-добри чувства "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 659
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките филета се мариноват в марината Пригответе марината от ситно нарязания чесън, лимоновия сок, сол, пипер и зехтина и накиснете пилешките филенца за около половин час.

Разбийте белтъците и панирайте в тях филенцата. Изпържете ги в силно сгорещена мазнина и ги отцедете върху кухненска хартия. Задушете гъбите в масло.

Сервирайте в чинията зелена салата с лук за канапе, върху нея гъби и най-отгоре пилешките филенца.

Рейтинг

5 5
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
стефка
стефка
05.04.2015 09:35
много вкусна рецепта
1
0
Светла
Светла
29.01.2015 12:25
Изключително вкусно!
0
0
Невена
Невена
26.09.2013 21:02
Рецептата е одлична ...



0
0