Зимна Салца

17/01/2016
"Когато зимата ви се дояде салца, ние имаме рецептата, която ще ви се хареса "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 111
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • домати - 1 буркан консервирани белени домати
  • лук - 1 глава малка
  • праз - ½ бяла част
  • растително олио - 1 - 2 с.л.
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изсипете доматите в подходяща купа. Добавете растителното олио, нарязаните на ситно лук и праз лук.

Гарнирайте със сух копър.

Стъклена купичка диаметър 6 см-23%
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
2.00 лв.
1.54 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Русиана Михайлова
Това е вкусът от детството ми, когато зимно време ходех при баба и дядо... винаги отваряха бурканче белени доматки и нарязваха по една главичка лук с много пресен магданоз..
1
0