Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
17/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
"Ох, на тази топеница с лют червен пипер ѝ липсва само малко прясно изпечен селски хляб с пухкава коричка"
- кисело мляко - 1 кофичка
- сирене - 200 г натрошено
- сол - 1 щ.
- червен пипер - 1 щ. лют
- праз - 2 стръка
- чушки - 1 бр. суха, люта
* мерки и количестваНачин на приготвяне
В купа се сипва киселото мляко. Разбърква се с натрошеното сирене и нарязания ситно праз. Овкусяваме с малко сол.
Отгоре се поръсва с лют пипер или натрошена люта суха чушка.
Ако направите и топла содена питка, с която да топите, ще ви хареса още повече.
Коментари