Канелени Сълзици

Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie
Готвач
232
1k
674
1k
1
17/01/2016
"Любим вкус от детството - връща ни години назад с всяка една хапка "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 711
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • бутер тесто - 400 гр.
  • захар - 150 гр. за поръсване
  • канела - 20 гр. за поръсване.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поръсете плота със захар и канела. Разстелете отгоре тестото. Поръсете обилно с канелата и захарта отново.

Навийте от двете страни на руло като трябва да се срещнат в средата.

Разрежете на две части и ги увийте във фолио и замръзете за около 15 мин.

Извадете от фризера и нарежете на филийки по 1.5 см. Подредете в плитка тава с хартия за печене през разстояние едно от друго.

Печете за кратко гореща фурна на 180 градуса до златисто.

Внимавайте да не изгорят, защото за тънки и се пекат бързо.

Метална кутия за сладки и мъфини - правоъгълна
Практичен и удобен аксесоар за съхранение
Метална кутия за сладки и мъфини - правоъгълна
9.00 лв.
Виж ››

На сигурно място и далеч от любопитни погледи - само така може да опазите вкусните мъфини и бисквитки, които сте приготвили за любимите си хора

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар