Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Бутер Тесто»Сълзица с два вида захар

Сълзица с два вида захар

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2168765961k1
Сълзица с два вида захар
Снимка: Моника Иванова
1 / 4
28/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
20
"Няма как да не сте опитвали тези бисквити, а ето ги и в апетитен вариант с два вида захар"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 1 бр.
  • бяла захар - 200 г
  • кафява захар - 200 г
  • канела
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разгънете бутер тестото и го наточете малко, колкото да се изтъни съвсем леко. Нарежете го на четири квадрата, които обилно поръсете с бялата и кафява захар и канела.

Започнете от единия квадрат като единия край се навива до половината, а след това другия докато се слепнат двата края в средата.

Нарежете захаринките на дебелина около 2 см, наредете ги в тава с незалепващо покритие и изпечете на 220 градуса за около 15 минути докато не станат златисти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: