Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Кайма»Кебапчета»Агнешки кебапчета на тиган

Агнешки кебапчета на тиган

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Агнешки кебапчета на тиган
Снимка: Севда Андреева
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Ех, ако хапването на кебапчета беше спорт, ние щяхме да сме златни медалисти в дисциплината ядене на агнешки кебапчета без гарнитура"

Необходими Продукти

  • агнешка кайма - 500 г
  • свинска кайма - 500 г
  • кимион - 1 ч.л.
  • кориандър - 1 щипка
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • канела - 1 щипка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме двата вида кайма и старателно разбъркваме с подправките.

Оформяме малки плоски кебапчета, които изпичаме на тефлонов тиган от двете страни.

Поднасяме със салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: