Готвена мусака

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k2k7
Готвена мусака1 / 4
18/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В малко олио и вода задушаваме нарязаните праз и картофи. Добавяме размита с малко вода кайма, червен пипер и запържваме.

Добавяме чубрица на вкус и наливаме 1 и 1/2 чаени чаши вода. Натрошаваме кубче пилешки бульон.

Варим мусаката, докато остане почти на мазнина.

Намаляваме силата на котлона и изливаме върху мусаката смесените яйце, кисело мляко и брашно. Похлупваме с капак, докато яйцата се стегнат.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: