Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Аз правя запръжката, след което я смесвам с картофите и ги варя малко на котлон, после в тава ги изсипвам и ги заливам. :) Но както и да я направим мусаката си е мусака - все е хубава :)
18.01.2016 21:05
1
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Аз я правя точно обратно,първо запържвам каймата,слес това към нея лук,морков и чушка.Смествам с картофите в тавичка и вода и готвя,след това добавям доматите и после заливката :) Изглежда много апетитно на снимката :) Браво!
18.01.2016 17:46
1

Последно Коментирани

Яхния от спанак с оризЯхнииЯхния от спанак с ориз33
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k
Елда с броколиЕлдаЕлда с броколи12
Рая АндоноваРая Андонова7985k5k
Яхния с бакла и пресни картофиЯхнииЯхния с бакла и пресни картофи23
Албена Асенова-ПисеваАлбена Асенова-Писева1k13k14k
Дроб сарма за веганиДроб сармаДроб сарма за вегани12
Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve1872k1k
Класически картофен огретенОгретенКласически картофен огретен76
Виктория КонстантиноваВиктория Константинова5435k4k
Постна картофена яхнияЯхнииПостна картофена яхния12
Пламенова КристинПламенова Кристин151551661
Традиционна българска мусакаМусакаТрадиционна българска мусака1236
Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie2322k4k
Картофена вкусотия с беконЗапеканкиКартофена вкусотия с бекон134
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k